maandag, april 12

De Powerpuff Girls komen in actie met de splinternieuwe Flipped Out app

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Download PDF

beschikbaar op iTunes (iOS) en 
vanaf 14 april via Amazon & Google Play (Android)
fliped out

Het gloednieuwe The Powerpuff Girls gaat op zaterdag 23 april om 8u30 in première op Cartoon Network. De fans kunnen nu reeds aan de slag gaan met de mobiele game Flipped Out!

Flipped Out is twee games in één: vernietig monsters in de puzzelmodus en draai jouw toestel om voor toegang tot de actievolle vechtgame. In elke modus kun je spelen als de drie meisjes Blossom, Bubbles en Buttercup terwijl je Townsville verdedigt tegen slechteriken. Flipped Out bevat volgende features:

  1. TWEE MANIEREN OM TE SPELEN: Gebruik je hersenen in de puzzelmodus, waarbij wezentjes volgens kleur gematcht moeten worden waardoor ze ontploffen. Draai jouw toestel vervolgens om en gebruik de vuisten om monsters te verslaan in lijf-aan-lijfgevechten. Twee spelletjes in 1!
  2. DRAAI HET OM: Wissel tussen de puzzel en actiemodus wanneer je wil door simpelweg jouw toestel om te draaien. Je kan ervoor kiezen om exclusief in jouw favoriete modus te spelen of ga voor de superieure combinatie tussen verstand en kracht!
  3. TOWNSVILLE HEEFT JE NODIG: Wat gebeurt er wanneer je een schattige Sea Buddy te veel eten geeft? TE VEEL SEA BUDDY’S! Help Blossom, Bubbles en Buttercup de stad beschermen tegen een leger schattige monsters in dit splinternieuwe, volledig gesproken Powerpuff avontuur!
  4. DRIE IN EEN KLAP: In beide modi van de game kun je tegelijkertijd spelen met Blossom, Bubbles en Buttercup! Werk samen om taaie tegenstanders neer te krijgen of splits op om een groter terrein te veroveren. Gebruik pittige, zoete superkrachten om slechteriken te vernietigen! Het is gewoon geweldig!
  5. SUPER UPGRADES: Unlock stickers om jouw statistieken te verbeteren en nieuwe krachten aan jouw arsenaal toe te voegen. Pas de stickers voor elk meisje aan om jouw favoriete combo’s te ontdekken.

Flipped Out is nu beschikbaar voor iOS en vanaf 14 april voor Amazon en Google Play en is ontwikkeld door Grumpyface Studios, het team achter de #1 ranking Steven Universe RPG, Attack the Light.

Blossom, Bubbles en Buttercup redden de wereld in een splinternieuwe, hergelanceerde The Powerpuff Girls, enkel op Cartoon Network! De nieuwste animatiereeks van Cartoon Network Studios is vanaf zaterdag 23 april iedere zaterdag en zondag om 8u30 te zien op Cartoon Network. 

Share.

About Author

Leave A Reply

*