zondag, augustus 25

Fujitsu Forum inspireert klanten door de toekomst van ICT voor te stellen en verwelkomde meer dan 10.000 bezoekers

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nieuwsfeiten:

  • Europa’s single vendor ICT-evenement heeft verwelkomd meer dan 10.000 bezoekers
  • Belangrijke lanceringen omvatten een nieuwe versie van FlexFrame voor het beheer van geïntegreerde SAP-omgevingen, Fujitsu’s persoonlijk cloud, de opvallende nieuwe X Line desktops en een nieuwe tool voor de inachtneming van EU-energieaudits.

 München, 9 november 2012 – Deze laaste 2 dagen heeft Fujitsu verwelkomd meer dan 10.000 bezoekers op zijn jaarlijks Fujitsu Forum, dat plaatsvond in München op 7 en 8 november 2012. Onder het motto “Reshaping ICT, Reshaping Business”, is Fujitsu Forum het grootste single vendor ICT-evenement in Europa en biedt de achtergrond voor strategische mededelingen, met inbegrip van een nieuwe versie van de datacentertoepassing FlexFrame en de invoering van Fujitsu’s persoonlijke cloud. Fujitsu stelt eveneens een opvallend nieuw design van pc’s, thin clients en beeldschermen voor, en kondigt de beschikbaarheid aan van een cloud-ondersteunde tool voor bedrijven voor de inachtneming van door de EU verplichte gestelde ernergieaudits.

FlexFrame Orchestrator beheert geïntegreerde SAP-omgevingen

FlexFrame Orchestrator is een nieuw datacenterbeheerplatform dat de ondersteuning introduceert van SAP HANA-installaties voor zijn uitgebreide datacenteractiviteiten met volledige SAP-toepassingen, met inbegrip van resource en service management, een grote beschikbaarheid en gegevensherstelcapaciteit bij calamiteiten. FlexFrame Orchestrator-klanten kunnen de kosten en complexiteit van HANA-installaties beperken, door hun integratie in FlexFrame Orchestrator-beheerde aanpasbare SAP IT-infrastructuren, wat systeemflexibiliteit en -snelheid bevordert en een grotere systeemveerkracht biedt.

Voor de eerste keer heft Fujitsu ook de beperkingen op FlexFrame hardware- en -softwarevereisten op, om de beschikbaarheid van de FlexFrame-technologie via een certificeringsprogramma uit te breiden waarmee FlexFrame op gecertificeerde datacentertechnologie van derde partijen kan draaien.

Fujitsu’s persoonlijke cloud beoogt een naadloze toegang tot bedrijfstoepassingen en -gegevens

Fujitsu’s persoonlijk cloud-concept, dat in vergelijking tot het huidige bedrijfsbeheer een potentieel van aanzienlijke besparingen vertegenwoordigt, zal binnen Fujitsu een interne pilot starten. De interne pilot, gebaseerd op Fujitsu’s Global Cloud-platform, zal elke gebruiker binnen zijn eigen Fujitsu persoonlijke cloud toegang geven tot de bedrijfs- en businesstoepassingen.

Fujitsu’s persoonlijke cloud, toegankelijk van vrijwel elke netwerkgekoppelde apparatuur, beoogt de kloof te overbruggen tussen de oudere bedrijfssystemen en de groeiende trend om waar en wanneer dan ook tot bedrijfsinformatie toegang te kunnen hebben – en tegelijkertijd besparingen toe te laten door kostenefficiënte systeemmanagement en -beveiliging en lagere beheer- en onderhoudskosten. Afhankelijk van de resultaten van de pilot, zal Fujitsu beslissen om al dan niet praktijkproeven voor zijn klanten uit te voeren.

Fujitsu introduceert de all-in-one X Line, een nieuw designconcept voor desktops

De Fujitsu all-in-one X Line biedt een uniform en stijlvol design voor een nieuwe generatie pc’s, thin clients en beeldschermen. De X Line bevat innovatieve en toekomstgerichte technologieën die desktop computing op de voorgrond plaatsen en is ontworpen om bedrijven te helpen hun werkplek opnieuw uit te denken. De X Line legt de nadruk op de ‘must have’ vereisten van de bedrijfssystemen van de toekomst zoals interactieve touchscreens, ondersteuning voor intuïtieve samenwerking en een naadloze gebruikerservaring over veelvoudige platforms en apparatuur.

Fujitsu Eco Track maakt snelle en efficiënte EU-energieaudits mogelijk

Fujitsu Eco Track is een nieuwe cloud-ondersteunde oplossing om Europese bedrijven te helpen de toekomstige vereisten inzake energieaudits in acht te nemen. Fujitsu Eco Track zal begin volgend jaar in de Fujitsu Cloud Store beschikbaar zijn en is ontworpen om Europese bedrijven te helpen hun energieaudits, die naar aanleiding van de Europese energie-efficiëntierichtlijn weldra verplicht zullen worden, op een eenvoudige en kostenefficiënte wijze te beheren.

Aan het woord:

Rod Vawdrey, Corporate Senior Vice President en President of International Business voor Fujitsu Ltd

“Of u nu belang stelt in hoe de werkplek van de toekomst er zal uitzien, of in het datacenter dat de cloud aandrijft, of nog indien u op zoek bent naar ideeën over hoe technologie meer kan doen voor uw bedrijf, dan bent u bij het Fujitsu Forum aan het juiste adres. Van datacenter tot desktop, helemaal van inhouse naar cloud-toepassingen, en van ondersteund tot uitbesteed systeembeheer, Fujitsu Forum stelt de meest uitgebreide en geïntegreerde oplossingen voor die thans beschikbaar zijn. Fujitsu biedt zijn klanten niet alleen oplossingen aan om hun meest dringende technologische uitdagingen aan te gaan, maar ook om hun ICT opnieuw uit te denken met het oog op waardecreatie en de bevordering van de toekomstige bedrijfsdynamiek.

Over Fujitsu

Fujitsu is het toonaangevende Japanse informatie- en communicatietechnologie (ICT) bedrijf met een volledig aanbod van technologie producten, oplossingen en diensten. Meer dan 170.000 Fujitsu medewerkers bieden ondersteuning aan klanten in meer dan 100 landen. We gebruiken onze ervaring en de kracht van ICT om de toekomst van de samenleving te vormen samen met onze klanten. Fujistu Limited (TXE:6702) rapporteerde geconsolideerde inkomsten van 4,5 triljoen yen (US$ 54 miljard) voor het fiscaal jaar dat eindigde op 31 maart 2012. Voor meer informatie, zie http://www.fujitsu.com.

Over Fujitsu Technology Solutions

Fujitsu Technology Solutions is de toonaangevende Europese aanbieder van IT-infrastructuur, aanwezig op alle belangrijke markten in Europa, het Midden-Oosten, Afrika en India en bedient grote, middelgrote en kleine bedrijven evenals consumenten. Met zijn Dynamic Infrastructures-benadering biedt het bedrijf een volledig portfolio met IT-producten, -oplossingen en –diensten, dat varieert van clients tot oplosingen voor datacentra, Managed Infrastructure en Infrastructure-as-a-Service. Fujitsu Technology Solutions stelt meer dan 13.000 personen te werk en maakt deel uit van de wereldwijde Fujitsu Group. Voor meer informatie, ga naar: ts.fujitsu.com/aboutus

Alle andere bedrijfs- of productnamen die hier vermeld worden, zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke eigenaars. De informatie die in dit persbericht wordt vrijgegeven, is correct op het moment van publicatie en is onderworpen aan wijziging zonder voorafgaande melding.

Share.

About Author

Leave A Reply

*