donderdag, april 9

Ga op Adventure Time fotozoektocht met BMO Snaps!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Gebruik BMO’s camera om foto’s te maken
van jouw favoriete Adventure Time–personages!

cartoon 1
Vanaf vandaag beschikbaar voor iOS op iTunes

Cartoon Network lanceert vandaag de nieuwste app voor Adventure Time, BMO Snaps. In deze mobiele game kunnen spelers aan de slag met BMO en helpen ze Princess Bubblegum om een holografische encyclopedie over de geschiedenis van Ooo en zijn inwoners samen te stellen.cartoon 2

De BMO Snaps game gaat van start met een ongeval in de hologramfabriek, waarbij wat van Princess Bubbelien’s haar in de machine vast komt te zitten. De machine blokkeert en begint de hologrammen te verdubbelen, waarbij ze de wereld intrekken om zo verwarring te zaaien en kattenkwaad uit te halen. De enige manier voor Princess Bubblegum om dit opnieuw recht te trekken is om foto’s te maken van elk hologram en dus geeft ze BMO de opdracht om een fotozoektocht te ondernemen, alle Adventure Time personages te verzamelen en zo haar fout recht te zetten.

De app bevat bovendien een photo booth waarin fans hun eigen selfies kunnen decoreren met Adventure Time ¬– stickers die ze verzameld hebben in het in-game stickerbook. De selfies kunnen nadien ook gedeeld worden op social media.

Het zesde seizoen van Adventure Time, gecreëerd door Pendleton Ward en ontwikkeld door Cartoon Network Studios, wordt momenteel uitgezonden in Europa, het Midden – Oosten en Afrika. Adventure Time is elke schooldag om 18u te bekijken op Cartoon Network.

Share.

About Author

Leave A Reply

*