zaterdag, juli 20

HABA’s nieuwe kinder-app ‘Getallenraaf’: Raaf Theo ontdekt de getallen

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

HABA apps voor iPhone®, iPad® en iPod Touch®

Bild für die Haba Firmenfamilie
Ook na 75 jaar blijft HABA dé voortrekker in de creatie van educatief, leuk speelgoed voor kinderen. In de huidige, snel veranderende kinderwereld is het zaak om de zintuigen van onze ‘kleintjes’ te blijven prikkelen met uitdagende, leerrijke spelen. Na de app ‘Boomgaard’, brengt HABA met ‘Getallenraaf’ een tweede kinder-app uit die elk zintuig prikkelt, en uw kroost uren spelplezier garandeert.

1-2-3 Haba
In ‘Getallenraaf’ vergezelt elk kind (4-6 jaar) raaf Theo en zijn vrienden in de wereld der cijfers en getallen (1 t/m 20). De app telt 4 afwisselende,
leerrijke spellen met verschillende oefeningen: schapen tellen, met de tractor een cijferspoor volgen of orde scheppen in het chaotische kippenhok…
elk kind weet wat te doen tijdens het spelen van ‘Getallenraaf.
Bovendien kan je via de app vier kinderproÿ elen aanmaken, zodat elk kind op zijn/haar niveau kan genieten van deze coole app.

Schapen - Moutons
Hoeveelheden en cijfers In de app zijn een heleboel leuke spellen verwerkt. Zo kan je de dieren, het fruit of de was aan de lijn aanraken, waardoor visuele en auditieve effecten te zien en horen zijn. Een perfecte oefening in het tellen. Door het tellen van de schapen leer je dan weer wat hoeveelheden zijn, en door met de tractor te rijden kan je cijfers vormen, waardoor ook het leren schrijven van cijfers wordt geoefend. Kippenren - PoulaillerTerwijl ze het kippenhok weer op orde brengen, leren kinderen dan weer welke cijfers ze waar moeten toewijzen en leren ze over de volgorde van cijfers. Voorts is er op de app een ‘ruimte’ voorzien voor ouders, zodat zij steeds op de hoogte zijn van hoe hun kind het er van afbrengt. Zij  kunnen ook tot 4 profielen aanmaken, ideaal voor meerdere kinderen en interessant omdat zo iedereen op zijn/haar niveau speelt.
Prijs: € 2,69 (voor iPhone®, iPad®, iPod Touch®, vanaf iOS 4.3)

Voor meer informatie: www.haba.be

Share.

About Author

Leave A Reply

*