zaterdag, juli 20

Hotmail verdwijnt. Daar is Outlook.com

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

new-outlook-logoMicrosoft lanceert vandaag de definitieve versie van Outlook.com, die in de plaats komt van Hotmail. Sinds de voorlopige versie eind augustus 2012 beschikbaar was, zijn er al 60 miljoen gebruikers. Daarmee is Outlook.com de snelst groeiende e-maildienst ooit. Vanaf vandaag start Microsoft met de upgrade van Hotmail naar Outlook.com. Die zal moeiteloos verlopen voor Hotmail-gebruikers. Outlook_Message_MultipleAttachment

Outlook.com werd ontwikkeld met het oog op een maximale gebruiksvriendelijkheid. De toepassing toont modern en is erg intuïtief in gebruik op allerlei toestellen. Hij verbindt gebruikers met hun vrienden en collega’s op de netwerken die ze effectief gebruiken en heeft een slimme en krachtige inbox om e-mail op moderne manier te beheren. Ook werd bijzonder veel aandacht besteed aan de privacy van de gebruiker.

Honderden foto’s in één mailbericht

Bij de ontwikkeling van Outlook.com hield Microsoft rekening met de gebruikerswensen over hoe ze hun mailbox organiseren. Zo kunnen ze vanuit Outlook.com rechtstreeks communiceren op Facebook, Twitter en LinkedIn. Er kunnen makkelijk honderden foto’s meegestuurd worden met één enkel mailbericht, via de opslagmogelijkheden van SkyDrive. Na zes maanden heeft zowat de helft van de Outlook.com-gebruikers meer dan een half miljard foto’s en documenten op SkyDrive gezet om met anderen te delen.

eb-newmail-outlook-logo”Hotmail-gebruikers moeten zich helemaal geen zorgen maken”, verzekert Jean-Benoit Van Bunnen, verantwoordelijk voor Windows en Hotmail in België en Luxemburg. “Alle e-mailadressen, contacten en mails blijven behouden. Ook het .com of .be mailadres van Hotmail, Live of msn kan gebruikt blijven worden. Alle apps op Windows Phone of Windows 8 die met het Hotmail-account verbonden zijn, blijven verder functioneren.”

Meer informatie

Alle verdere informatie is te vinden op http://windows.microsoft.com/nl-be/windows/outlook

Share.

About Author

Leave A Reply

*