zaterdag, juli 20

‘MOTOHEROZ®’ NU BESCHIKBAAR VOOR ANDROID

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Zowel iOS als Android versies zijn gratis verkrijgbaar vanaf vandaag!

icon-iphoneAntwerpen, België– 25 september 2013 – Vandaag kondigt Ubisoft aan dat  MotoHeroz®, de geprezen side-scroller platform racegame, nu ook beschikbaar is voor Android. Deze geliefde racer, die 4,5/5 sterren krijgt in de App Store, is nu free-to-play! Spelers mogen zich dus verwachten aan heel wat nieuwe concurrentie op iOS en Android apparaten.

Bovendien is de nieuwe ‘Rival’ update beschikbaar op iOS, wat het mogelijk maakt om willekeurige Players vs Players uitdagingen aan te gaan. Spelers kunnen vanaf nu hun vrienden op Facebook en andere MotoHeroz-spelers uitdagen om te bepalen wie het snelste door een parcours kan racen. Om het eerlijk te houden kunnen de spelers ook de herhaling van hun rivaal bekijken en zo uitmaken wie de echte winnaar of verliezer is! IMG_0061

MotoHeroz is ontwikkeld door RedLynx en combineert plezier en rally met side-scrolling platforming actie. Spelers racen, achtervolgen en banen zich een weg doorheen zes prachtige, kleurrijke werelden terwijl ze dagelijkse uitdagingen aangaan en op jacht gaan naar geheime items en munten.

IMG_0078

Share.

About Author

Leave A Reply

*