zaterdag, juni 6

Nieuwe Dikke? Nieuwe app!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Dikke-Van-DaleDe nieuwe 15e editie van de Dikke Van Dale is ook als iOS-app beschikbaar. Deze “Dikke” is dikker dan ooit met 18.000 nieuwe trefwoorden, duizenden nieuwe betekenissen, voorbeeldzinnen, uitdrukkingen en citaten – alles in de officiële spelling. Bij 500 lastig uit te leggen woorden zijn verhelderende lijntekeningen toegevoegd. Specifiek voor de app zijn spelletjes toegevoegd.

De universele app heeft een nieuwe interface die aansluit op het ontwerp van de nieuwe boeken en de online-omgeving. Met een ruim aanbod aan invoer- en zoekmogelijkheden kan dit bekende woordenboek binnenstebuiten gekeerd worden en tot in de kleinste details doorplozen worden. Voor de liefhebbers zijn spelletjes, een woordentrainer en een dagelijks woord beschikbaar.

Verkrijgbaarheid
De iOS-app Dikke Van Dale 15 is voor € 79,99 te downloaden in de Apple App Store.

Bezitters van de 14e editie krijgen tot het eind van het jaar tot 75% korting op de 15e editie via een appbundel. In de upgradebundel zitten de 2 versies van de Dikke Van Dale. Door te kiezen voor “Maak mijn bundel compleet” wordt het bedrag dat eerder betaald werd voor de 14e editie (reguliere prijs € 79,99) afgetrokken van de bundelprijs van € 99,99. Zo kan de nieuwe Dikke Van Dale-app dus al vanaf € 20,- aangeschaft worden. De oude app blijft gewoon in bezit en kan ook nog steeds gebruikt worden.

Share.

About Author

Leave A Reply

*