zaterdag, juli 20

Office Mobile voor iPhone beschikbaar in de Apple App Store

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Office-Mobile-iPhone-Featured-416x400In de VS is vanaf vandaag Office Mobile voor iPhone gratis beschikbaar in de Apple App Store voor wie een abonnement heeft op Office 365*. Vanaf volgende week dinsdag volgen 135 andere landen en zal de toepassing beschikbaar zijn in 29 talen, waaronder het Nederlands. Meer informatie staat op deze blog. Technische details vind je hier.

Met Office Mobile voor iPhone kun je Word-, Excel- en PowerPoint-documenten openen, bekijken en aanpassen. Ook kun je er nieuwe Word-documenten en Excel-rekenbladen mee maken.Uiteraard kun je ook Office-documenten die met e-mails zijn verstuurd bekijken en bewerken. De toepassing werkt op iPhone 4, 4S en 5 en iPod Touch 5th Generation vanaf iOS 6.1 of recenter.

Geoptimaliseerd voor kleine schermen

Omdat de Office Mobile toepassing in verbinding staat met je Office 365, zie je de informatie die je recent op je computer zag ook op je telefoon verschijnen in het menu “Recente documenten”. office_iphone_hero_2-100042254-gallery

Met de Slide Navigator kun je snel door PowerPoint-presentaties bladeren, terwijl Speaker Notes je helpt om onderweg presentaties te oefenen. Als je je Word-documenten van je pc naar je telefoon zet, brengt de Resume Reading functie je naar het exacte punt in het document waar je het laatst gebleven was. Als je met anderen aan documenten werkt, kun je op je telefoon commentaren bekijken in Word en Excel en je eigen opmerkingen toevoegen.

*Office 365 Home Premium, Office 365 University, Office 365 Small Business Premium, Office 365 Midsize Business, Office 365 Education A3 and A4, Office 365 ProPlus and Office 365 Enterprise.


Over Microsoft
Microsoft is opgericht in 1975 en is marktleider op het gebied van software, diensten en internettechnologie voor privé- en zakelijk computergebruik. Het bedrijf levert een brede reeks aan producten en diensten die ontwikkeld zijn om mensen meer mogelijkheden te bieden tot een prettiger en gemakkelijker gebruik van de computer, ongeacht waar, wanneer en op welk toestel.

Share.

About Author

Leave A Reply

*