maandag, april 12

Play-Doh Breng ze tot leven Studio

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Download PDF

Open een potje vol fantasie!

Miljoenen kinderen over de hele wereld worden groot met Play-Doh: het superzachte boetseermateriaal dat zo lekker ruikt en zo veel kleurtjes heeft.

Play-Doh introduceert nu de Play-Doh Touch – Breng ze tot leven Studio! Een geniale uitvinding waarmee je jouw zelfgemaakte Play-Doh figuren tot leven kan brengen in een virtuele wereld op de tablet of telefoon. Het enige wat je daarvoor nodig hebt is de gratis app, waarmee je je creaties in het spel scant. Zo bouw je jouw eigen kleurrijke Play-Doh wereld, met huizen, bomen, planten, dieren, en personages… alles wat een kind kan bedenken.

Play-Doh Touch valt in de prijzen
De Play-Doh Touch Studio won bij de internationale introductie meteen een heleboel prijzen. De jury’s zijn vooral positief over de manier waarop de Studio fysiek spelen naadloos combineert met digitaal spel en vinden het ‘de coolste nieuwe gadget van het jaar’. Ook is Play-Doh Touch dit jaar winnaar van de felbegeerde KAPI award!

Het praat!
De Play-Doh Touch Studio transporteert al jouw creaties feilloos naar het scherm, als je ze op de Studio legt en in scant. De accessoires in de set bieden veel extra’s: met de Personagestempels kun je nieuwe vrienden maken die hun eigen wereld, persoonlijkheid en stem krijgen als je ze scant. Hoe meer figuren je zo maakt, hoe groter de virtuele wereld wordt. Met de Actiestempels laat je je creaties bewegen of kan je ze verdubbelen.

Fantasie
De fantasie van kinderen is grenzeloos: Wordt het een vis met drie staarten? Een dansende ster, of een stoere auto? Hun zelfgemaakte figuurtjes krijgen een eigen leven in de kleurrijke wereld van Play-Doh. Zo kan je vlinder vliegen, je watermonster zwemmen, of je wandelt met je achtbenige fantasievriendinnetje door de kleurrijke wereld die je zelf hebt ingericht.

Vijf werelden: Water Wereld, Grot Wereld, Bos Wereld, Woestijn Wereld en Wolken Wereld. Tegen betaling zijn nog meer werelden beschikbaar.

Vijf figuurstempels met unieke persoonlijkheden en spectaculaire animatie in de app. En elk figuur opent een nieuwe wereld.

Vijf actiestempels die invloed hebben op de figuren en creaties in de app: Ballon (zweven), Vleugels (vliegen), Muzieknoot (dansen), Wolk (draaien) en Toverdrank (verdubbelt je personage).

Met 3D Touch kan je bovendien de vorm van je figuurtje aanpassen, uitrekken en samenknijpen.

Klaar met spelen? Dan bewaart de app al de creaties en werelden, zodat je kind er de volgende keer weer lekker mee verder kan spelen.

Leeftijd: vanaf 3 jaar

De app is beschikbaar voor Apple en Android.

Share.

About Author

Leave A Reply

*