zondag, augustus 25

PLAYSTATION® BOUWT SPANNING VERDER OP

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

PLAYSTATION® BOUWT SPANNING VERDER OP MET BEKENDMAKING DAT PLAYSTATION®4 OP 29 NOVEMBER IN EUROPA IN DE WINKELS LIGT, SAMEN MET VIJF AANKOMENDE VOLGENDE GENERATIE GAMES VAN SCE WORLDWIDE STUDIOS

PS4_12Sony Computer Entertainment Europe Ltd. (SCEE) onthult vandaag dat het langverwachte PlayStation®4 (PS4™) computer entertainmentsysteem op 29 november in SCEE-regio’s in de winkels zal liggen. Een groot aantal games en entertainmentservices is ook onthuld op gamescom in Keulen, Duitsland – waaronder vijf geheel nieuwe PS4-games van SCE Worldwide Studios: Rime, Hell Divers, Shadow of the Beast, Resogunen Everybody’s Gone to The Rapture.

De beurs toonde nieuwe ervaringen voor gamers met een niet-aflatende stroom aankondigingen van nieuwe titels voor PlayStation®Vita (PS Vita), PlayStation®3 (PS3) en de aankomende PS4. Jim Ryan, President en CEO van SCEE, beloofde tijdens de opening van de presentatie: “We hebben ons altijd gericht op volgende generatie producten, maar nu richten we ons steeds meer op producten voor volgende generatie gamers.”

Naast de opwinding rondom de PS4, werden de fans ook getrakteerd op een prijsverlaging van PS Vita, Memory Card voor PS Vita en een 12GB-model van PS3 voor de Europese regio. Vanaf 21 augustus 2013 wordt de prijs van de PS Vita Wi-Fi- en 3G-modellen verlaagd tot € 199 en het 12GB-model van PS3 zal ook voor € 199 in de winkels liggen.

Naast de prijsverlaging maakten ook nieuwe games voor PS Vita hun opwachting, waaronder Murasaki Baby en BigFest™.Sony_Computer_Entertainment_logo

Naast software en hardware lag de nadruk op PlayStation®Plus (PS Plus), en de services die beschikbaar zullen zijn op PS4 zoals de instant game collection, cloudopslag en meeslepende online multiplayer, samen met spannende nieuwe games zoals Resogun™ en #DRIVECLUB PS Plus Edition voor PS4 en Assassin’s Creed® III voor de PS3 instant game collection.

Ook is aangekondigd dat Twitch, het meest toonaangevende videoplatform en -gemeenschap voor gamers wereldwijd naar de PS4 komt. Zo kunnen gamers hun gameplay live streamen en de live uitzendingen van anderen bekijken met de “toeschouwer”-functie op PS4, wat de gebruikerservaring ten goede komt.

Ook lag de focus op de bredere services die op de nieuwe PS4 beschikbaar zullen zijn via PSNSM. SCEE heeft het aantal videoservices en apps uitgebreid met onder andere Tunein, IGN en VidZone (pan-Europees), Watchever, Maxdome en LoveFilm (Duitsland), Wuaki en TotalChannel (Spanje), BBC iPlayer, BBC Sport, BBC News, Demand5 en LoveFilm (Verenigd Koninkrijk), Tvigle (Rusland), RTBF en DVDPost (België), Ximon (Nederland/België), Pathé (Nederland), Viaplay (Scandinavië) en FilmoTV, Jook en GameOne (Frankrijk). VIP-breedband maakt ook zijn opwachting met een aantal partners waaronder Deutsche Telekom, Orange (Frankrijk), Virgin Media (Verenigd Koninkrijk) en ONO (Spanje).

Het enthousiasme van PlayStation® werd geëvenaard door het enthousiasme van grote derde partijen. Ubisoft liet de wereld voor het eerst kennismaken met Assassin’s Creed®IV: Black Flag™ remote play op PS Vita en gaf updates over Watch_Dogs. Gaijin Entertainment, MoJang en EA waren ook aanwezig om te laten zien wat gamers van hen kunnen verwachten op PS4.

Share.

About Author

Leave A Reply

*