zaterdag, juli 20

[UBISOFT] BRENGT ANNO 2205: ASTEROID MINER UIT OP iOS & ANDROID

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Anno2205_Asteriod_Miner_KeyartUbisoft kondigt aan dat Anno 2205: Asteroid Miner nu gratis te downloaden is op Apple en Android toestellen. Anno 2205: Asteroid Miner is een galactische Match 3 puzzelgame. De game is ontwikkeld door de makers van de populaire Anno games en biedt gamers de mogelijkheid om een mobiel ruimte-avontuur te beleven in het Anno-universum.

Anno 2205: Asteroid Miner daagt spelers uit om hun strategische planningsvaardigheden te gebruiken tijdens galactische puzzels. Combineer en knal door asteroïden, kies tussen verschillende melkwegstels en bezoek het ruimtestation om meer dan 120 upgrades vrij te spelen waarmee je in de game unieke voordelen krijgt.
De game is speciaal ontwikkeld voor mobiele apparaten om zowel bestaande Anno-fans als nieuwkomers een uitdagende en frisse gameplay aan te bieden. De game heeft meer dan 180 missies, bonuslevels en kan offline gespeeld worden. Spelers kunnen ook zeldzame grondstoffen die ze in de app ontgonnen hebben overzetten naar de PC versie van Anno 2205. Zo kunnen ze hun metropool nog groter maken en hun city-building vaardigheden uitbreiden.

Anno 2205: Asteroid Miner is gratis verkrijgbaar in de App Store en Google Play:
• Apple App Store: http://apple.co/1SlDyLJ
• Google Play Store : http://bit.ly/1k83iQr

Share.

About Author

Leave A Reply

*