zaterdag, juli 20

Vlot de kerst door met enkele apps voor Windows 8

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kerst staat voor de deur. Enkele handige apps voor Windows 8 helpen je er een geslaagd feest van te maken. Een overzicht:

 

  • Ben je het moe om telkens weer na te tellen voor je kinderen hoeveel nachten het nog slapen is vooraleer de kerstman komt? Download een van de aftel-apps en laat ze op de achtergrond van je pc, tablet of smartphone draaien. Makkelijk zat!

 

  • Geen inspiratie voor het kerstdiner? In de categorie ‘food & dining’ vind je meer dan 500 apps die je zeker op weg helpen om er een heerlijk festijn van te maken. Christmas Feast geeft je zelfs specifieke kerstrecepten, met bijhorende calorieën. Iedereen weet dat je tijdens de feestperiode wat kan bijkomen. Hou de weegschaal dit jaar te vriend door een app te installeren om je verorberde calorieën gemakkelijk bij te houden. En waarom niet exotisch gaan en een kerstdiner op z’n Australisch, Braziliaans of Tsjechisch proberen? Bij lekker eten hoort natuurlijk ook een glaasje. Verras je gasten met een lekkere cocktail of een sprankelende aperitief. Drink Recepies zet je op weg als je nog geen volleerde barman bent. Ook met Cocktail Flow kun je punten scoren, zowel met de mooi vormgegeven app als met het mooie resultaat in je glas achteraf. Een eitje!

 

  • Een streepje muziek om in de sfeer te komen? Geen probleem: met de recent gelanceerde Xbox Music kun je onbeperkt naar de muziek van jouw keuze luisteren. Download ook de Burning Fireplace app om het gezellige kerstplaatje compleet te maken met een knappend haardvuur. Als de kinderen ongeduldig zijn kun je ze zoet houden met een van de tientallen leuke games in app-formaat of op de Xbox.

 

  • Schrik om in de drukte iets te vergeten kopen? Probeer MyShopi uit, een app die je toelaat om al je aankopen aan te vinken uit het huidige aanbod van je supermarkt naar keuze. Meer nog: het betaalt alle kortingen snel en gemakkelijk terug zonder kortingsbonnen bij te hoeven houden. Neem met je smartphone een foto van je kasticket, stuur die door en de korting komt op je rekening. En aangezien de Windows apps automatisch gesynchroniseerd worden over al je Windows 8 toestellen, kun je je boodschappenlijstje ook opstellen op je pc en staat het automatisch ook op je Windows Phone.

Windows 8 kan ook een cadeau op zich zijn. Voor maar 29,99 € koop je nog tot 31 januari een upgrade van je oude besturingsysteem naar Windows 8 Pro.

Voor meer informatie: www.windows.be.

Share.

About Author

Leave A Reply

*