Het Team Achter Zalu

Na een Duitse opleiding en een carrière van 10 jaar bij de Duitse televisie opnieuw “thuis” aangekomen. Werkend als vrij journalist en fotograaf voor diverse publicaties zoals Rebel Ink Magazine en Inkstyle Magazine ook nog steeds free lance producer voor diverse internationale tv zenders. Bij ZALU leid hij alles “in goede banen” en zorgt naast artikels uit diverse thema bereiken ook voor het grootste deel van de foto’s.

Geen game of software programma op de markt dat Steven niet ‘de baas’ is. Naast passie voor games op verschillende platformen is hij ook thuis in verschillende software programma’s. Doordacht en analytisch bekijkt de games of software om de lezers van ZALU het best mogelijke inzicht te bezorgen.

De sfeer weergeven van een tweedaags festival is niet altijd evident… Gelukkig weet Julie deze sfeer perfect om te zetten in woorden en bezorgt de bezoekers van ZALU zo het gevoel alsof ze er zelf bij waren.

Als student theatermanagement weet Tim zijn weg in de Belgische en Nederlandse theaterscene te vinden. Hij werkte eerder voor Nederlandse theater en cultuur publicaties en nu hij in Antwerpen studeert verzorgt hij de theaterreviews voor ZALU!

Oog voor detail en snel denken is wat elke concertfotograaf nodig heeft. Brent heeft ze gelukkig beide en zo bezorgt hij onze lezers de beelden bij de teksten zodat de bezoekers ‘terug kunnen keren’ en diegene die het gemist hebben de sfeer kunnen opsnuiven!

Eef voor de vrienden is verzot op muziek, concerten, films en games. Ze verzorgt dan ook naast gamereviews op regelmatige basis de berichtgeving van concerten en festivals voor ZALU. Verder vind ze de strips van kiekeboe bijzonder leuk maar ook een leuke theatervoorstelling bijwonen is deel van het leven voor deze sociaal geëngageerde dame. Zoals je hoort, een bezige bij!