woensdag, januari 23

Music Hall pakt uit met mooie zomerkorting!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

20% korting op de leukste familievoorstellingen, de mooiste klassiekers en internationale topproducties van theaterseizoen ’17/‘18

Franco Dragone sloot met zijn verbluffende ‘Aïda’ het theaterseizoen 2016-2017 van Music Hall in stijl af. Een seizoen waarop met trots en grote tevredenheid teruggeblikt wordt, want ook producties als ‘Chaplin’, ‘Evita’, ‘Rapunzel’ en ‘De IXde Symfonie’ ontvingen niet enkel lovende reacties van pers en publiek, maar wisten ook volle zalen te bekoren.

Music Hall bedankt z’n trouwe publiek voor het schitterende afgelopen seizoen en beloont de musical-, dans- en operaliefhebbers tot en met 31 augustus 2017, met een stevige zomerkorting van 20% op tickets voor het komende seizoen!

Met ‘Mozart, de Musical’, ‘Aïda’, ‘Hommage à Brel – il y a 40 ans’, ‘Boléro’ en ‘Tabula Rasa’ van Isabelle Beernaert, serveert Music Hall alvast indrukwekkende lekkernijen voor de fijnproevers, maar ook fantastische familievoorstellingen als ‘Roodkapje, de sprookjesmusical’ en Franco Dragone’s ‘De Notenkraker’ mogen natuurlijk niet ontbreken in seizoen ‘17/‘18.

Voor het volledige aanbod en meer info, surf naar www.musichall.be/zomerkorting

Share.

About Author

Leave A Reply

*