zaterdag, september 26

Vijfde editie Jommekesdag in de Ghelamco Arena Gent

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

jommekesdagVoor de vijfde editie van de Jommekesdag op zondag 6 juli kiest uitgeverij Ballon Media, in samenwerking met Goosebumps, voor een nieuwe locatie: de Ghelamco Arena Gent, het modernste voetbalstadion van het land. In de immense rondgang van de nieuwe voetbaltempel pakt dit grootse gezinsevenement opnieuw uit met activiteiten die stuk voor stuk inspelen op de belevenissen van de populaire stripheld.

 
Kruip in de huid van Choco voor een rondje bananenvangen, haal zotte toeren uit in het springkasteel uit Het luchtkasteel, breek het snelheidsrecord in een holderdebolderrace zoals in De grasmobiel of kokerel mee uit Jommekes Wereldkookboek: de activiteiten en spelletjes komen allemaal recht uit de wereld van Jommeke. Zo vormen de avonturen van de blonde stripheld de inspiratie voor het volledige activiteitenaanbod.

 
Happy Picknick met de Choco Gang Om 12.30u is het verzamelen geblazen op de tribunes van het voetbalstadion voor een grote picknick. Vooraf intekenen voor een verrassend picknickpakket is de boodschap. Eric Baranyanka en Ilse La Monaca zorgen met De Choco Gang voor een wervelend muziekoptreden tijdens het picknicken en sluiten de Jommekesdag ook af.

 
Volle stempelkaart = kans op leuke prijzen Ook deze keer krijgen de kinderen bij het binnenkomen een stempelkaart. Voor elk spelletje dat je speelt, krijgt je een stempel. Kaart vol? Dan maak je kans op fantastische prijzen.
Massale verkleedpartij Ook dit jaar hoopt Jommeke zoveel mogelijk kinderen te verwelkomen die zich verkleden als hemzelf of een van zijn vriendjes. Het succes van die massale verkleedpartij wordt extra in de verf gezet met een heuse catwalk waarop de kids hun outfit kunnen showen.

 
Jezelf in 3D Natuurlijk zijn ook Jommeke en Flip zélf van de partij en gaan ze met de kinderen op de foto. Wat het helemaal af maakt: je kan je ook met hen laten fotograferen naast de klassieke rode Geit uit de albums. Nóg een primeur: je kan een 3D-scan van jezelf laten maken die je dezelfde dag nog ontvangt in je mailbox. Wie zich verkleedt, kan zo een unieke foto van zichzelf als Jommeke-personage scoren om te posten op Facebook en naar je vrienden mailen.

Praktisch

Wanneer: zondag 6 juli 2014 van 11u tot 18u

Waar: Ghelamco Arena Gent – Ottergemsesteenweg Zuid 808 A – 9000 Gent

Toegang: € 7 euro voor kinderen van 2 tot en met 12 jaar; € 5 voor volwassenen (volwassenen krijgen korting want op de Jommekesdag zijn de kinderen baas)

Meer info: www.jommeke.be – www.facebook.com/ballonmedia

Share.

About Author

Leave A Reply

*