vrijdag, augustus 7

Yale 3D World Magic & Fun in Oostende 16 juli tot en met 28 augustus

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

3dworldoostendeOpeningsavond op 16 juli om 18u in aanwezigheid van Johan Vande Lanotte en Carmen Waterslaeghers

 Yale 3D World Magic & Fun is hét niet te missen zomerevent aan de kust voor iedereen die zin heeft in een hilarische, unieke en interactieve (gezins)uitstap in 3D. Je acteert er in een 50-tal geschilderde, verrassende en veelal hilarische decors terwijl je vrienden en/familie onvergetelijke foto’s nemen die nog lang gekoesterd zullen worden.

 Leuker dan ooit in Oostende

Er zijn tijdens deze zomereditie diverse nieuwe accenten: de Belgische première van de 3D video Arctic Explorer wordt beslist dé zomerattractie aan de kust. Daarbij speel je als bezoeker mee in een kortfilm waarin je een aantal fantastische dieren ontmoet.

Daarnaast zijn er ook 3 nieuwe, grappige sculpturen, vele geluiden in de scènes en een tiental attributen om te gebruiken in de decors. Bovendien komen natuurlijk ook de succesformules terug, zoals o.a. de grote hoekdecors.

Op 16 juli om 18u gaat de expo feestelijk van start met een openingsavond waar de organisator, Patrick Mortier, het evenement zal officieel zal openen in de aanwezigheid van Johan Vande Lanotte en Loes Van den Heuvel.

Diverse BV’s komen deze zomer een bezoekje brengen aan dit evenement om samen met jou op de foto te gaan, hou alvast de website in het oog!

PRAKTISCHE DETAILS

Wanneer?

16 juli tot en met 28 augustus 2016, van 11 tot 18u

Waar?

Oostende (zeedijk Mariakerke)

Tickets

Gratis: < 4j

6 euro: 4 – 11j

8 euro: senioren (vanaf 60 jaar), jongeren vanaf 12j en studenten (met studentenkaart, max. 25j)

10 euro: 18+

groepen (vanaf 15 pers.): kinderen 6-11j: 2,5 euro pp

groepen (vanaf 15 pers.): 12+: 7 euro pp

Website

http://www.3DWorldBelgium.be

http://www.Facebook.com/3DWorldBelgium

 

 

Share.

About Author

Leave A Reply

*