woensdag, oktober 16

7 REDENEN OM DEZE WINTER NAAR GAMBIA TE REIZEN

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Een klein land met paradijselijke stranden en veel bezienswaardigheden biedt voordelen. Daarnaast zijn er nog meer redenen waarom je deze winter naar The Smiling Coast Of Africa moet afreizen.

  1. 1Een gemakkelijke reis

Met maar zes uur vliegafstand vanuit Brussel ben je snel in het warme land. Bovendien is er geen tijdsverschil, dus last van een jetlag heb je niet.  Daarenboven heb je alleen een identiteitskaart nodig, dus geen internationaal paspoort.

 

 

  1. 2Heerlijk klimaat – Mooie stranden

Langs de kust van de Atlantische Oceaan liggen mooie zandstranden waarvan je tijdens de winter kunt genieten bij 30°C warmte en in de zon.

 

 

 

  1. 3Toffe hotels, voor elk wat wils

In Gambia vind je logies op maat van elk type reiziger, voor zij die uitkijken naar een rustige strandvakantie (Kombo Beach Hotel, Senegambia Beach Hotel, Djembe Beach Hotel) voor zij die verlangen naar iets meer rust (Mandina Lodge, Ngala Lodge) of naar luxe (Coco Ocean).

 

 

  1. 4Veilig en vriendelijk

Gambia staat bekend als The Smiling Coast of Africa en dat is niet toevallig want in Gambia wordt je met de glimlach ontvangen door de gastvrije bevolking.

 

 

 

 

 

  1. 5Veel zien, veel beleven

Een vakantie in of een reis door Gambia is als een aanval op al je zintuigen want er is zoveel te zien en te beleven. Met zijn natuurparken, stranden, levendige markten, authentieke dorpen en kleurrijke levendigheid verzamelt Gambia het mooiste van Afrika.

  1. 6Niet duur

De prijs van het transport naar Gambia valt best mee, zeker nu ook Jetair het Afrikaanse land in zijn winteraanbod heeft opgenomen. Eenmaal ter plaatse is het super goedkoop.

 

 

 

  1. 7Allen daarheen !

Gambia is een bestemming voor elk type reiziger: de rustzoeker, de zonneklopper, de avonturier, de stedenliefhebber, de actieve vakantieganger die houdt van fietsen en van boottochten op de Gambia-rivier, de genieter die houdt van een heerlijke cocktail in een tropische beachbar en van nog veel meer !

Gambia, met als hoofdstad Banjul, ligt aan de westkust van Afrika, op beide oevers van de Gambia-rivier en helemaal omsloten door buurland Senegal. Het mooiste kleine land van Afrika bekoort met prachtige stranden, grote natuurparken en veel couleur locale. Het is een voordelige en veilige bestemming, op iets minder dan zes uur vliegen van Brussel. Gambia is een unieke Afrikaanse ervaring !

Share.

About Author

Leave A Reply

*