donderdag, maart 4

Airstop pakt uit met traditionele succesformule: Vroegboekactie

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Download PDF

Zoals elk jaar is het uitkijken naar de Vroegboekactie van Airstop. Vanaf 2 tot 24 januari worden er meer dan 500 vliegbestemmingen aangeboden aan uitzonderlijk lage tarieven.

De tickets aan lage tarieven kunnen uitsluitend worden verkocht tijdens de Vroegboekactie, die jaar na jaar meer succes kent. Je kan echter het hele jaar door reizen. Het is dus mogelijk om tickets aan te schaffen tijdens de Vroegboekactie en ze later te gebruiken als de ticketprijs hoger staat om bijvoorbeeld naar New York te vliegen. The Big Apple is een van de paradepaartjes van Airstop. Dankzij een uitgebreide kennis van de lokale markt kan de reisorganisatie de gunstigste vlieg- en hoteltarieven aanbieden. Kwestie van zijn klanten de goedkoopste tarieven aan te bieden, geeft Airstop alvast enkel tips & tricks mee om de gunstigste prijzen te vinden.

Tip 1: First Minute of Last Minute?

Algemene regel bij lijnvlucht is: hoe langer van tevoren je boekt, des te goedkoper de vlucht is! De eerste stoelen worden vaak tegen een lage prijs verkocht. Daarna stijgen de prijzen. In de laatste week zijn de prijzen het hoogst.

Tip 2: Wees flexibel

Een dag eerder of later vertrekken kan heel wat verschil maken. Weet je nog niet waar je heen wilt, maar heb je gewoon zin om weg te gaan voor weinig geld? Check dan eens de Airstop lastminutes of bel ons voor een vrijblijvend voorstel.

Tip 3: Stop onderweg

Boek je een ticket naar een verre bestemming, overweeg dan even om onderweg een stop in te lassen. Dat maakt het reizen een stuk aangenamer en zo zie je vaak voor dezelfde prijs een stukje meer van de wereld.

Tip 4: Verzeker je reis!

Vertrek nooit onverzekerd op reis! En plan je meerdere reizen op een jaar, overweeg dan onze jaarverzekeringen. Onze medewerkers staan je graag bij!


Voor meer info surf naar

www.airstop.be of bel 070/233.188

Share.

About Author

Leave A Reply

*