donderdag, maart 4

Airstop zorgt voor Belgische primeur

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Download PDF

 

Vergelijk en boek je internationaal treinticket online aan de scherpste prijzen  

De Gentse reisorganisatie Airstop pakt uit met een primeur in ons land. Sinds kort is het mogelijk om op de website de verschillende tarieven van treintickets online te vergelijken. Ook is er natuurlijk mogelijkheid tot aankoop van deze tickets.

Als u op zoek bent naar een goedkoop treinticket, dan is een bezoekje aan www.airstop.be beslist een aanrader. Op die website staan meer dan 1.000 verschillende bestemmingen in heel Europa, die je per trein kan bereiken.

Airstop kiest beste opties aan de hand van uw wensen

Via het submenu ‘Treinen’, dat links op de homepage staat, komt u op de pagina terecht waar u uw voorkeuren kan ingeven. U geeft aan wanneer en waar u wil vertrekken en aankomen, of u in eerste of tweede klas wil reizen, … Vervolgens worden de beste opties aan u voorgelegd en kan u in een oogopslag zien welke rit bijvoorbeeld de goedkoopste en of snelste is.

Uw keuze gemaakt? Dan duurt het slechts enkele muisklikken vooraleer uw ticket ook daadwerkelijk geboekt is. Deze service naar de klant toe is niet alleen nieuw bij Airstop, het is een primeur in ons land, want geen enkele andere organisatie biedt dit aan.

Voordelen nieuwe service

Kies uit meer dan 1.000 bestemmingen in Europa.

 Steeds de mogelijkheid om aan de scherpste prijzen te reizen.

Vergelijk verschillende tarieven.

 Druk je treinticket thuis af, bespaar je de drukte aan het loket.

 Indien nodig: annuleer je ticket online.

 Blijf op de hoogte van de laatste promoties.

 

Over Airstop

De in Gent gevestigde reisorganisatie Airstop staat al sinds het ontstaan in 1989 voor goedkoop vliegen naar alle mogelijke bestemmingen. Airstop is gegroeid uit en tegen de achtergrond van Taxistop, de VZW die op succesvolle manier ijverde voor carpoolen en het opvullen van lege autostoelen. Als dat een succes was, dan zou het opvullen van lege zetels op vluchten, ook wel werken, was de filosofie. En zo geschiedde. “Vandaag zijn we veel meer dan een organisatie die last minutes aanbiedt”, zegt De Boeck. “We bieden nu een brede waaier van interessante reisformules aan met als een van de belangrijkste pijlers lijnvluchten wereldwijd aan budgetvriendelijke prijzen.”

Voor meer informatie surf naar www.airstop.be of bel 070/23 31 88.

Share.

About Author

Leave A Reply

*