donderdag, mei 13

Belvilla grote winnaar op European Holiday Home Awards

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Download PDF

Vier vakantiewoningen van Belvilla in de prijzen

Belvilla heeft in Brussel bij de European Holiday Home Awards 2018 in totaal 4 prijzen gewonnen. Gekozen door een Europese vakjury won Belvilla in 4 van de 14 categorieën met vakantiehuizen in België, Spanje, Kroatië en Griekenland. Met meer dan 1.000 inzendingen uit 22 landen was de concurrentie dit jaar groter dan ooit.

De awards voor Belvilla vielen in de categorieën Best Unique House (La Merveille, België), Best Unique Spot (Al-Hambra, Spanje), Best Beach House (La Palma, Kroatië), en Best Architecture & Design (Villa Eve, Griekenland). Ook de Deense zusterorganisatie DanCenter, net als Belvilla onderdeel van de Europese @Leisure Group, won een prijs in de categorie Best Nature Experience (Lyngen, Noorwegen).

Vier keer de beste
En ja hoor, vier Belvilla vakantiewoningen, waaronder zelfs één Belgische vakantiewoning, gingen naar huis met een prijs. Terechte winnaars? Kijk en oordeel zelf:

Best Unique Spot
Deze Spaanse, luxueuze grotwoning ligt in de kloof van de Jucari-rivier in de streek Albacete. De authentieke grotwoning, die verdacht veel lijkt op de woning van de Flintstones, biedt plaats aan twee personen en is voorzien van alle comfort. Denk aan een jacuzzi en infraroodsauna, dakterras en zwembad. Een vakantiewoning gelegen op een unieke locatie waar zowel natuur- als wellnessliefhebbers op hun wenken bediend worden.

Best Unique House
Veel gezelliger dan deze karaktervolle boerderij in Durbuy kun je ze niet verzinnen. De boerderij werd gerenoveerd met veel respect voor het authentieke gebouw en met aandacht voor rust. Dat de eigenaars een diepe liefde koesteren voor hout, daar kan je niet omheen. Een uniek warm nest dat tegelijk opgaat in de omgeving en voorzien is van alle nodige comfort.

Best Beach House
Een prachtige villa die de rust van een onontgonnen plek combineert met een adembenemend zicht op zee. De woning is zowel voorzien van een jacuzzi en sauna als van een zwembad dat over lijkt de lopen in de zee. Beach House next level dus. Het interieur ademt licht en ruimte en is bijzonder stijlvol ingericht. Een oase van rust aan de Kroatische Noordkust.

Best Architecture & Design
Op een heuvel in de buurt van het Griekse dorp Viros, vind je deze architecturale parel waar stijl en comfort hand in hand lijken te gaan. Denk aan strakke lijnen, een spectaculair uitzicht op de omliggende natuur en veel ruimte. Verder vind je er een biljart, fitnessruimte, zwembad, BBQ en houtoven. Een aantrekkelijke vakantiewoning waar je je snel thuisvoelt.

Over de European Holiday Home Awards
De EHHA wil met de awards laten zien dat  dat er heel wat kwalitatieve en gevarieerde vakantiehuizen in Europa te vinden zijn. Er werden awards uitgereikt in veertien uiteenlopende categorieën: Best Unique Spot Holiday Home, Best Holiday Home Beach House, Best Holiday Home in European Capital, Best Family Friendly Holiday Home, Best Green Holiday Home, Best Accessible Holoday Home, Best Pet Holiday Home, Best Health and Wellness Holiday Home, Best Unique House Holiday Home, Best Winter Holiday Home, Best Architecture & Design Holiday Home, Best Budget Holiday Home, Best Nature Experience Holiday Home, Best Romantic Escape Holiday Home.

1.014 vakantiewoningen, verspreid over 22 landen, werden genomineerd. Uiteindelijk stoten 112 huizen door naar de finale die gisterenavond plaatsvond in Martin’s EU Hotel in Brussel. De 14 winnaars werden gekozen door een vakjury.

Share.

About Author

Leave A Reply

*