donderdag, maart 4

Cadeaubox trekt erop uit en presenteert City Break

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Download PDF

 

Van bruisende grootsteden tot rustige parels

 

 

Cadeaubox pakt uit met een nieuw themadoosje, dat vooral het hart van citytrippers en verliefde koppeltjes sneller zal doen slaan. Dankzij Cadeaubox City Break kan je met z’n tweeën genieten van het bruisende leven in grootsteden als Parijs, Berlijn of Amsterdam. Voor zij die het liever rustiger aandoen, selecteerde Cadeaubox dan weer plekjes als Middelburg of Dinant.

Duitsland, Nederland, Luxemburg, Frankrijk of prefereer je toch liever ons eigen België? Cadeaubox selecteerde in deze landen met grootse zorg enkele tophotels. Deze bevinden zich ofwel in een grootstad zoals Parijs, Düsselforf of Amsterdam, maar evengoed in rustigere oorden: Zutphen, Middelburg of Dinant.

Behalve de uitstekend gelegen hotels en de vele bezienswaardigheden in de buurt, maakt ook een heerlijk ontbijt in het hotel deel uit van Cadeaubox City Break, net als de twee overnachtingen voor twee personen. Dit is een garantie op een fantastisch weekend. Een ideale box dus om naar aanleiding van heel wat gelegenheden cadeau te geven, of om zelf te kopen uiteraard!

Enkele adresjes die deel uitmaken van Cadeaubox City Break:

Parijs

(Hotel Beaugrenelle Tour Eiffel): Overnacht in de schaduw van de Eiffeltoren en ontdek een weekend lang de stad van de liefde.

Berlijn

(Berliner Hof Hotel): Het Berliner Hof Hotel ligt pal in het centrum van West-Berlijn. Deze stad met een rijke historie is een must voor elke zichzelf respecterende citytripper.

Antwerpen

(Diamond Princess): Diamond Princess is een voormalige Noorse postboot en vormt de uitvalsbasis bij uitstek voor een weekendje Antwerpen. De centrale ligging en exclusief karakter zijn twee extra troeven.

Zutphen

(Eden Hotel): Zutphen is dan wel

geen grootstad zoals Parijs of Berlijn, maar daarom is het niet minder sfeervol en gezellig. Je verblijft in het midden van het historische stadscentrum met Romeinse accenten.

Dinant

(La Merveilleuse): La Merveilleuse is opgetrokken in monastieke stijl. Behalve dat dit hotel zijn naam niet gestolen heeft, is het ook een aanrader om de stad te ontdekken met een boottocht op de Maas.

Waar heeft u recht op?

De Cadeaubox City Break geeft recht op twee overnachtingen in een tweepersoonskamer met ontbijt voor twee personen in een van de door Cadeaubox geselecteerde hotels. Cadeaubox City Break kost 169,90 euro.

Dit zijn slechts 5 bestemmingen die u kan kiezen bij Cadeaubox City Break. Wilt u alle locaties bekijken, of nog andere Cadeauboxen leren kennen, surf dan naar www.cadeaubox.be

Share.

About Author

Leave A Reply

*