zondag, november 17

Corendon Airlines lanceert unieke veiligheidsvideo

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

285 “veiligheidsseconden” doorheen de mooiste plekken in Turkije

Corendon-LogoLijnden 26 januari 2016 – Voor passagiers van Corendon Airlines zijn de veiligheidsinstructies in het vliegtuig niet langer een saaie verplichting. Corendon creëerde een 285 seconden durend filmpje, waarin je tijdens een virtuele reis doorheen Turkije alle veiligheidsinstructies op een originele manier te zien krijgt. “We laten de reis zo al op een leuke manier beginnen”, zegt Yildirav Karaer, mede-oprichter van Corendon.

Vaak worden de veiligheidsdemonstraties in een vliegtuig geassocieerd met saaie, kleurloze instructies. Corendon Airlines bedacht een alternatieve manier door middel van een dynamisch filmpje. “Met onze nieuwe veiligheidsvideo willen we de kijker op een speelse manier informeren over veiligheid aan boord, zodat hij tot het eind geboeid blijft. Dat doen we met een reis langs acht verschillende bestemmingen waarbij ook alternatieve streken zoals Cappadocië, Alaçatı, en Belek aan bod komen. De film laat zien dat Turkije een prachtig vakantieland is voor elke leeftijd met tal van aantrekkelijke vakantiemogelijkheden”, zeggen Yildiray Karaer en Atilay Uslu, de oprichters van Corendon.

Het reclamebureau ID Istanbul maakte het filmpje met een team van 95 personen, onder leiding van regisseur Alican Zeren. In totaal stak het team zo’n twee maanden werk in de veiligheidsvideo “285 seconden op reis in Turkije”.

Share.

About Author

Leave A Reply

*