vrijdag, augustus 14

Corendon zoekt een Wereldreiziger

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Drie maanden lang betaald op reis met Corendon

Corendon heeft voor deze zomer een droomvacature online staan. De Nederlandse touroperator zoekt een Wereldreiziger met een passie voor foto- en videografie om drie maanden lang betaald op reis te gaan naar verschillende van hun bestemmingen. Tijdens de trips creëert de Wereldreiziger zoveel mogelijk mooie relevante content voor de socialmediakanalen van Corendon. De reizen vinden plaats in juni, juli en augustus en gaan van Bali tot Griekenland en van Bonaire tot Turkije. Solliciteren kan tot 1 mei via het Instagramkanaal van Corendon via #droombaancorendon en de website www.corendon.nl/droombaan. De drie meest talentvolle sollicitanten krijgen in een challenge een extra opdracht waarna de winnaar drie maanden lang de wereld rondreist.

Droombaan

Daisy Homoet-Mijnals, PR Manager Corendon: “Wij willen de volgers van onze socialmediakanalen zoveel mogelijk inspireren en daarvoor hebben we mooi beeldmateriaal nodig. Met deze vacature leggen we de focus op het visuele aspect van social media en dan met name Instagram. Voor elke foto- en videograaf met een grote passie voor reizen is dit volgens ons een droombaan. In drie maanden reis je de wereld rond en schiet je content op vele prachtige vakantiebestemmingen. Deze job is overigens wel keihard werken. Je maakt lange dagen, want de ene dag schiet je beelden van een hotel op Curaçao, die je monteert en bewerkt in het vliegtuig op weg naar de volgende bestemming en de volgende dag sta je alweer op een Grieks strand. Uiteraard heb je tussendoor tijd voor een verkoelende duik in de zee of een drankje onder de palmen.”

#droombaancorendon

Solliciteren op deze droombaan kan tot 1 mei via Instagram. “Wij vragen geïnteresseerden om onder andere een album van minimaal vijf foto’s en één korte video op hun Instagram feed te plaatsen met de hashtags #Corendon en #droombaancorendon. Op www.corendon.nl/droombaan staat alle verdere informatie over de sollicitatieprocedure. Op 1 mei 2019 selecteren wij de drie meest geschikte sollicitanten die wij uitnodigen op ons kantoor in Amsterdam voor een kennismaking. Op basis van een extra opdracht in de vorm van een challenge kiezen wij de winnaar”, aldus Homoet-Mijnals.

Voorwaarden

Aan de droombaan zijn enkele voorwaarden verbonden. Sollicitanten moeten 18 jaar of ouder zijn, beschikken over een rijbewijs en volledig beschikbaar zijn in de maanden juni, juli en augustus. De wereldreiziger ontvangt een vergoeding in de vorm van een minimumsalaris per maand. Daarnaast worden de vluchten, de huurauto, hotelovernachtingen inclusief ontbijt en het avondeten vergoed.

Meer informatie over deze droombaan is te vinden op www.corendon.nl/droombaan

Share.

About Author

Leave A Reply

*