donderdag, maart 4

CRUISE EVENT ANTWERPEN 07-08 oktober 2017

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Download PDF

Elke dag een nieuw avontuur

Cruisen wordt elk jaar populairder, maar er zijn nog veel mensen die twijfelen of het iets voor hen is. Hoe werkt het precies, wat zijn de mogelijkheden en wat kost het? Onder het motto ‘Elke dag een nieuw avontuur’ wijst het Cruise Event de weg tussen de vele cruisesoorten. Op 07 en 08 oktober 2017 verzamelen reisspecialisten, rederijen en cruisetouroperators zich in de Waagnatie om bezoekers te laten zien dat er voor iedereen een passende cruise bestaat. Maar pas op: wie eenmaal begint, wil nooit meer anders. 

Op het event in Antwerpen zullen de bezoekers kennismaken met het brede gamma aan reisproducten uit de cruisewereld, het rijke en gevarieerde aanbod van cruisereizen die door diverse operatoren wordt aangeboden. Wat het event in Antwerpen beslist zal duidelijk maken is dat een droomcruise voor veel meer reizigers is weggelegd dan we denken.

Rederijen en reisorganisatoren zullen present zijn om de bezoekers daarvan te overtuigen en te informeren over het gevarieerde aanbod. Alle mogelijkheden en alle reisbestemmingen vind je tijdens het tweedaagse evenement. En of je nu uitkijkt naar een cruise met een groot schip of naar een meer intiemer, luxueuze reis op een zeilschip of een mega-yacht, je zal altijd door experts mét reiservaring worden geholpen. De aanwezige rederijen zullen via een reeks boeiende presentaties hun producten voorstellen aan de bezoekers. Daarnaast is er een extra speciale zaal waar de Holland America Line haar spectaculaire presentatie en films laat zien.

Tijdens het Cruise Event Antwerpen kun je de cruise van je dromen samenstellen, zelfs à la carte op basis van je eigen wensen en je eigen budget. Misschien wil je met een groep rondzeilen in de Caraïben of met je gezin langs de Griekse eilanden varen, misschien heb je zin in een fabelachtige reis met een van de mooiste zeilschepen van de wereld of een cruise waarbij regelmatig aan land gaat om beroemde historische steden te verkennen. Een zaak is zeker; je beleeft elke dag een nieuw avontuur!

Op al je vragen zal je tijdens het Cruise Event een antwoord krijgen. Daarom hou je het weekend van 07 en 08 oktober vrij (van 10.00 tot 17.00u) om naar Antwerpen te gaan (Waagnatie, Rijnkaai 150) en er de start te beleven van wat misschien de allermooiste (cruise-)reis van je leven wordt!

Kinderen tot 17 jaar hebben gratis toegang. Wie online zijn entreeticket koopt krijgt 25 % korting op de toegangsprijs, je betaalt dan € 7,50 in plaats van € 10,00 per persoon.
INFO: www.cruise-event.be

*Elke bezoeker ontvangt een gratis jaarabonnement op het dikke reismagazine TRAVELBOOK. Geen verplichting, geen verzendkosten en stopt automatisch.

Cruise Event
Waagnatie Antwerpen
7 & 8 oktober 2017
Open: 10.00 – 17.00 uur
Parkeren is gratis

Share.

About Author

Leave A Reply

*