zondag, januari 24

HOTEL THE PAND IN BRUGGE WINT 3 PRESTIGIEUZE INTERNATIONALE PRIJZEN

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Download PDF

hotel-pand-brugge-promo-305_305_0_xlHet hele team van The Pand in Brugge is trots ! Na de vele awards van de laatste jaren, mogen ze dit jaar niet minder dan 3 Internationale awards in ontvangst nemen. Dit is een grote beloning voor de inspanningen van elke dag om iedere gast een onvergetelijk verblijf te geven.

Op 4 september kwam het eerste bericht op de World Travel Awards in Sardinië : Belgium’s Leading Boutique Hotel.

Op 20 oktober in Abu Dhabi, op de uitreiking van de Haute Grandeur Global Hotel Awards, mag de 2de prijs voor dit jaar op zak worden gestoken : Best Boutique Hotel Belgium

De winst van de 3de award werd reeds  bevestigd, maar het is nog spannend afwachten tot de award ceremonie van de World Luxury Hotel Awards op 29 oktober in Qatar, waar de categorie zal bekend gemaakt worden.

Familie Stuyts, eigenaars van het hotel, en General Manager Katelijne Haelters met haar team, blijven investeren in hoogstaande kwaliteit.  Hoogstaand, zowel in de inrichting van het hotel zelf, als in de kwaliteit van de service naar de gast.montage1

Katelijne Haelters :”De authenticiteit en de charme van een historisch pand, met een heel speciale inrichting, gecombineerd met een fantastisch team, dat is waar we constant én met veel goesting aan werken.  Daarenboven mogen we gerust stellen dat we een toplocatie hebben in deze schitterende mooie stad.”

The Pand, dat deel uitmaakt van Small Luxury Hotels of The World, ligt in hartje Brugge, op wandelafstand van alle belangrijke bezienswaardigheden, die de stad te bieden heeft.  De 26 kamers, waarvan 12 Junior Suites, bieden alle comfort maar vooral heel veel charme en romantiek.  De salons en de kleine bar zijn sfeervol ingericht met veel aandacht voor antiek en kunstvoorwerpen.  Bij het Champagneontbijt, met enkel verse produkten, worden de eitjes bereid in de mooie ontbijtruimte, op het traditionele AGA fornuis.  Een waar festijn.

Informatie :

Hotel The Pand – Pandreitje 16, 8000 Brugge – www.pandhotel.com  – Tel 050 34 06 66 – info@pandhotel.com

Share.

About Author

Leave A Reply

*