donderdag, augustus 6

KLM zet bus in tussen Antwerpen en Schiphol

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

De Antwerp – Schiphol Express als extra service om nog betere verbindingen aan te bieden

IMG_4159
Vanaf 1 september zet KLM een bus in tussen het Koningin Astridplein in Antwerpen en de Amsterdamse luchthaven Schiphol. Met deze Antwerp – Schiphol Express worden nog meer mogelijkheden aangeboden met Schiphol en het wereldwijde netwerk van KLM. De KLM-bus zal twee keer per dag vanuit Antwerpen vertrekken.KLM Bus Antwerpen-01

De KLM-bus zal naast de andere verbindingen bestaan. Zo zijn er vijf dagelijkse vluchten van Brussel naar Schiphol en rijdt ook de Thalys rechtstreeks van Antwerpen-Centraal en Brussel-Zuid naar Schiphol.
“De Antwerp – Schiphol Express garandeert een vlotte transfer naar Schiphol.”, geeft Boaz Hulsman, commercieel directeur van Air France KLM Belux aan. Het vertrek van de KLM-bus vindt plaats op het Koningin Astridplein, vlak voor het Centraal Station van Antwerpen. De bus houdt dan halt net voor de vertrekhal op Schiphol. De KLM-bus vertrekt twee keer per dag uit Antwerpen: om 06.00 uur (aankomst 08.30 uur) en om 13.00 uur (aankomst 15.30 uur). Vanuit Schiphol vertrekt de bus om 9.30 uur en komt hij om 12.00 uur aan in Antwerpen.
In omgekeerde richting is de bus te vinden aan de aankomstzone op Schiphol, aan de busstrook, net voor de uitgang van het NS treinstation. In Antwerpen stopt de KLM-bus opnieuw aan het Koningin Astridplein.

Share.

About Author

2 Comments

  1. ik vertrek zaterdag naar Singapore met Klm, heb ik recht om met deze bus naar Schiphol te rijden
    reservatie code 6PBFL8 Flight Kl0835

Leave A Reply

*