woensdag, januari 27

MET AIR EUROPA NAAR EEN VAN DE HIPSTE REISBESTEMMINGEN VAN 2017

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Download PDF

Lonely Planet, wereldwijd bekend als uitgever van miljoenen reisgidsen, heeft zijn jaarlijkse ‘best-in-travel-countries’ bekend gemaakt. Voor 2017 noteren we Colombia op plaats twee. Belgen reizen sinds dit jaar makkelijk naar Colombia dankzij de Spaanse luchtvaartmaatschappij Air Europa. Sinds 28 juni 2016 vliegt Air Europa vanuit Brussel naar Bogotá, hoofdstad van Colombia.

aur-europa-dreamliner-miami Dat Lonely Planet Colombia opneemt in zijn favorietenlijstje voor 2017 is niet zo verwonderlijk. Het land is twee keer zo groot als Frankrijk en elk type reiziger komt er aan zijn trekken. Grote delen zijn beschermd natuurgebied en op cultureel vlak vind je in Colombia de mooiste bezienswaardigheden van de precolumbiaanse beschaving. Voeg daarbij de vrolijkheid en gastvrijheid van de Colombianen en de uitbundigheid waarmee je kennis maakt tijdens grote feesten zoals het Carnaval van Barranquilla of de Feria de las Flores in Medellin.

 Sinds 28 juni vliegen Belgische reizigers met Air Europa vanuit Brussel, via Madrid, naar Bogota, de hoofdstad van Colombia. Er is een dagelijkse vlucht Madrid-Bogota en de reizigers genieten van alle comfort in de Boeing 787-Dreamliner. De luchtvaartmaatschappij is specialist op het Zuid-Amerikaanse continent, met vluchten vanuit Brussel via Madrid op o.a. Buenos Aires, Havana, Lima, Santo Domino, Asunción, enz. In Madrid wacht een handige connecting flight naar de andere kant van de Atlantische Oceaan.

www.aireuropa.com

 Air Europa heeft zeer concurrentiële tarieven in Economy Class en in Club Business en is gespecialiseerd in binnenlandse Spaanse vluchten en intercontinentale vluchten naar Latijns-Amerika. Air Europa is lid van Skyteam en de passagiers genieten van het frequent-flyer programma  SUMA Air Europa.

Share.

About Author

Leave A Reply

*