woensdag, oktober 16

MINICRUISES VOOR MINIPRIJZEN

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

01_P&O_Brand_mark_Stacked_BlkWij kennen P&O Ferries als de maatschappij die ons vlot en voordelig naar Engeland brengt, van Calais naar Dover. Dat P&O Ferries ook vanuit Zeebrugge naar Engeland vaart is

al iets minder bekend en dat er op die lijn naar Hull ook minicruises worden aangeboden moet dringend aan de grote klok worden gehangen. Zeker als je weet dat je voor dit avontuur slechts een heel klein prijsje betaalt.

 “Minicruises voor een miniprijs”, je kunt het niet beter omschrijven. Stel je voor, een reis over zee, een mini avontuur van drie dagen dat begint zodra je aan boord stapt in Zeebrugge.logopo

Twee nachten genieten van alles wat er op de ferry te beleven valt: live entertainment, een drankje in een van de bars en lounges, een uitstekende maaltijd en dito wijnen in de restaurants, een spannende bioscoopfilm, amusement in het casino. Tevreden en voldaan ga je nadien rusten in een comfortabele hut maar eerst moet je nog even het dek op, om de open sterrenhemel te bewonderen. Zorg dat je wensen in voorraad hebt want vallende sterren zijn er in overvloed.

15029761864_28b5c8af6cDag twee van je minicruise kom je uitgerust aan in Hull en ben je klaar om aan land te gaan, voor een glimp van Engeland. Wat wil je zien, het historisch bezienswaardige York of de maritieme stad Hull, een levendige universiteitsstad die in 2017 met recht en reden de Culturele Hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk wordt. Maak je keuze en P&O Ferries zorgt voor vlot en handig busvervoer. Vergeet in York de traditionele Engelse tearooms niet en ga niet weg uit Hull zonder de Yorkshire Pudding te hebben geproefd. Kortom, je minicruise naar Engeland krijgt ook een culinair tintje.

De miniprijs van deze minicruises zou je ook een mini-miniprijs kunnen noemen want al vanaf € 49 per persoon beleef je dit unieke avontuur. In de prijs zit een retour overtocht met tweenachten in een standaard 2-persoonshut én busvervoer in Engeland.

 Ben je nog op zoek naar iets heel bijzonder voor het najaar (1 oktober – 29 december) dan ga je met P&O Ferries op stap. Boek nu !

Info: www.poferries.com

 

Share.

About Author

Leave A Reply

*