donderdag, augustus 6

Nieuwe wintersportchalets in de Alpen – Belg wil steeds meer comfort op wintersport

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

wintersportSinds de kou steeds meer de overhand krijgt, zijn de wintersportboekingen losgebarsten. Om aan de vraag te voldoen, breidt vakantiehuizenspecialist Belvilla zijn aanbod in Oostenrijk en Frankrijk uit, de favoriete wintersportbestemmingen voor de Belgen. Belvilla noteert bovendien een forse boekingsverschuiving naar chalets in Franse wintersportgebieden. In lijn met die trend zijn er maar liefst 330 Franse woningen bijgekomen, verspreid over de populaire skigebieden Les Trois Vallées, Les Portes du Soleil en Les Deux Alpes.

 De verruiming van het Franse wintersportaanbod van Belvilla is significant met een stijging van zo’n 60 %, van 530 naar ruim 860 woningen. Wintersporters zullen die groei ongetwijfeld toejuichen aangezien Belvilla de beste wintersportcentra opneemt in zijn aanbod. De nieuwe woningen vind je in Val Thorens, Meribel, Mottaret, Courchevel, La Tania, Brides-les-Bains, Morzine, Les Gets, Les Deux-Alpes en Châtel. Hiermee mikt Belvilla heel bewust op drie top skigebieden in Frankrijk waar jong en oud, klein en groot zich onbeperkt kunnen uitleven, met diverse soorten winterpret en sneeuwzekerheid.belg_wil_meer_comfort_op_wintersport

Uitstekende verhouding prijs-kwaliteit

De nieuwe vakantiewoningen van Belvilla zijn met zorg uitgekozen. Voor een competitieve prijs beleef je een wintervakantie in een gezellig en comfortabel appartement of chalet. De centrale ligging is belangrijk want zo heb je alle winterfaciliteiten dichtbij, niet in het minst de pistes en de liften. Eylard Wurpel, Chief Marketing Officer van Belvilla, geeft aan: “We zien dat Belgen steeds meer op zoek zijn naar comfortabele tot luxe wintersportvakanties. Komend skiseizoen boekt 53% een woning met 4 of 5 sterren, terwijl dit vorig jaar 47% was. Na een dag op de piste is dat natuurlijk fijner ‘thuiskomen’.”

verschuiving_franse_wintersportEerst informeren, daarna reserveren

Belvilla is een handige partner wat de voorbereiding van een wintersportvakantie betreft. Op http://nl.belvilla.be/wintersport-chalet vind je de nodige info, bijvoorbeeld over alle skigebieden. Er zijn diverse filters zoals ligging van de woning aan de piste, kindvriendelijke skigebieden en geschikt voor beginners/gevorderden/snowboarders. Er worden ook vergelijkbare skigebieden aangetoond en nog veel meer. In een minimum van tijd heb je alle info bijeen en je passende wintersportaccommodatie gevonden.

Share.

About Author

Leave A Reply

*