vrijdag, augustus 7

Overwinteren met Explorado: Kilimanjaro of Toubkal beklimmen, avonturenweek in Zweden of Australië doorkruisen

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Tijdens de wintermaanden biedt Explorado jongeren de kans heel wat verschillende reizen te ondernemen. Zo kan je onder andere heel Australië doorkruisen, de Kilimanjaro of de Toubkal beklimmen of een avonturenweek in Zweden beleven. Sneeuw, zon, dichtbij of eerder ver weg, Explorado beschikt deze winter in ieder geval over een gevarieerd aanbod. Drie van de hieronder vermelde tochten zijn volledig nieuw, terwijl de reis richting Tanzania vernieuwd werd.
Toubkal-trekking, Marokko (21-28 januari, 885 euro per persoon)
De lokale Berberbevolking heet je van harte welkom in het Atlasgebergte. Deze reis is volledig nieuw in het aanbod van Explorado en biedt je een zesdaagse trektocht in volle natuur met overnachtingen in berghutten. Tevens wordt de hoogste berg van het land, en meteen ook van Noord-Afrika, beklommen: de Toubkal (4.167 meter).
Jämtland Multi-actief, Zweden (10-17 februari, 1.650 euro per persoon)
Ook de multi-avonturenweek in Zweden is nieuw in het aanbod van Explorado. Deze week staat bol van de typisch winterse activiteiten. Denken we maar aan ijsvissen, een rit met de hondenslee of met de sneeuwscooter. Tevens maakt een driedaagse tocht met langlaufs en pulka’s deel uit van deze avonturenweek.
Kilimanjaro & Safari, Tanzania (13-25 februari, 2.930 euro per persoon)
Deze reis is niet volledig nieuw, maar werd wel vernieuwd. Starten gebeurt in stijl: met de beklimming van de Kilimanjaro, de hoogste vrijstaande berg ter wereld. In zes dagen tijd trek je door regenwouden en het afro alpiene landschap om koers te zetten richting Uhuru Peak (5895m). Neem alvast uw fototoestel mee om de buitengewone zonsopgang voor eeuwig vast te leggen. Na deze beklimming wacht er nog een safari door Tarangire National Park, de Ngorongoro krater en Lake Manyara Park. De plaatsen bij uitstek om The Big 5 te ontmoeten.
Actieve Exploratiereis, Australië (25 februari-17 maart, 3.675 euro per persoon)
Uitgestrektheid, grootsheid en indrukwekkendheid zijn drie troeven van Australië, waar je tijdens deze nieuwe tocht kennis mee maakt. Met Explorado doorkruis je Australië van noord naar zuid en dat is niet iets wat je op enkele dagen tijd voor mekaar krijgt. Je trekt dwars door het magische ‘Red Centre’, een avontuur vol verrassingen.
Meer info vindt u op www.explorado.be of tel. 09 267 02 43.

Share.

About Author

Leave A Reply

*