woensdag, oktober 23

Schitterende Noorderlicht-reizen bij Pharos Reizen

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

noorderlicht-2De beste periode om het Noorderlicht te aanschouwen is in aantocht, van november tot en met maart zie je dit schitterende natuurfenomeen namelijk op zijn best in het hoge noorden. Pharos Reizen, specialist in bijzondere rondreizen in Europa, heeft een ruim aanbod Noorderlicht-reizen in Scandinavië en presenteert graag haar unieke gamma.

 Op zoek naar het Noorderlicht in Finland, met een rendierslee…

Een winterreis naar Fins Lapland spreekt tot de verbeelding, niet alleen omdat het noorden van Finland tot de beste plaatsen wordt gerekend om het Noorderlicht te aanschouwen maar ook omdat je er een winter als nergens anders kunt beleven. Pharos Reizen biedt 8- of 9-daagse reizen die je eens in je leven moet maken. Met een rendierslee ga je op zoek naar het Noorderlicht, je maakt tochten met een huskyslee en je glijdt over de eindeloze vlaktes met een sneeuwscooter. Met andere woorden, jou wacht het grote Finse avontuur mét af en toe een aardige injectie adrenaline! Je verblijft in een modern hotel of een appartement aan de piste. Klik hier voor alle Noorderlicht-reizen in Finland.

Op zoek met de historische Hurtigruten-postbootnoorderlicht-3

Noorwegen is uiteraard ook een Noorderlicht-reisbestemming. Verschillende Noorse plaatsen staan in het Top-10 lijstje van waar je best het natuurfenomeen kunt bewonderen. Met Pharos Reizen kom je op die plaatsen en beleef je het winterse hoge noorden op een sublieme manier. Tijdens de 12-daagse rondreis Noorwegen met de Hurtigruten ontdek je de volledige kustlijn tussen Bergen en Kirkenes. De Hurtigruten is een oude postboot die vroeger de haventjes langs de Noorse kust met elkaar verbond. Met deze historische boot vaar je door het fjordengebied, langs de Lofoten eilanden tot bij de Noordkaap. Aan boord geniet je in vol pension en mét de schittering van het Noorderlicht tijdens de sterrennachten.

Pharos Reizen heeft nóg een 10-daags winterarrangement Noorwegen waaraan je -moeilijk kunt weerstaan. Het is een mix van het meest boeiende dat je boven de poolcirkel kunt beleven. Je reist afwisselend met de auto, de Hurtigruten-postboot en de huskyslede, altijd op zoek naar het Noorderlicht.

Reykjavik, heetwaterbronnen en het IJslandse Noorderlicht

Ook IJsland kleurt met zijn Noorderlicht het aanbod van Pharos Reizen. Er zijn IJsland Winterarrangementen van vier en zeven dagen die zijn gekruid met unieke belevenissen, van excursies naar heetwaterbronnen midden in de sneeuw en een boottocht op zoek naar het Noorderlicht!

Over het Noorderlicht is ontzettend veel onderzoek verricht en er is massaal over gepubliceerd. Het is dus vrij makkelijk om je goed te documenteren alvorens je met Pharos Reizen vertrekt. Hoewel er tal van wetenschappelijke verklaringen zijn voor het natuurverschijnsel, blijft het zien van die nachtelijke regenbogen een bijna-spirituele ervaring.

Voor alle Noorderlicht-reizen van Pharos Reizen ga je naar: www.pharosreizen.com/beleef/noorderlicht  

 noorderlicht-1Over Pharos Reizen

Bijzondere autovakanties in Europa, voor zowel koppels als gezinnen, dat is de sterkte van reisorganisator Pharos Reizen en dat alles aan een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding, want ook op dat vlak maakt de touroperator een verschil t.o.v. andere aanbieders binnen dit segment. Pharos Reizen bestaat in Nederland reeds 14 jaar en is een dochterbedrijf van de gerenommeerde ANWB. Vanwege de groeiende interesse vanuit België is Pharos Reizen sinds 2014 ook actief op de Belgische markt. Pharos Reizen heeft service hoog in het vaandel staan en werkt haar reizen tot in detail uit, dat is zichtbaar in de uitgebreide reisdocumentatie die elke klant na boeking toegestuurd krijgt.

Pharos Reizen, dat is altijd met de auto er op uit, voor een unieke vakantie in het groen,, in een vakantiepark, op een camping, in de stad, met zijn twee of juist met het hele gezin, in bijzondere logies zoals een natuurpark, van de Noordkaap tot Sardinië, van Ierland tot Rusland.

 De reizen van Pharos Reizen zijn te boeken via www.pharosreizen.com, een Belgisch Selectair of Jetair Premium reisagentschap of via het eveneens Belgische telefoonnummer 03 217 44 00. De brochure is verkrijgbaar via  www.pharosreizen.com/brochure  

Share.

About Author

Leave A Reply

*