zaterdag, juni 6

Star Clippers: een zeilcruise, de ideale vakantie!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ze worden wel eens de kathedralen van de zee genoemd: de grote vier- en vijfmasters die telkens ze hun zeilen hijsen een spectaculair zicht bieden. Star Clippers is een rederij die drie majestueuze zeilschepen heeft waarmee je fantastische reizen kan maken, en voor alle duidelijkheid, in luxueuze omstandigheden. De kapitein zal wel eens vragen om te helpen met de trossen en als je eens in de mast wil klimmen kan dat. Vrijblijvend natuurlijk, het is vakantie.

star_clipper_ship_4Aan boord van de Star Flyer, Star Clipper en Royal Clipper verblijf je zeer comfortabele hutten, en in het boordrestaurant wordt je dagelijks door de chefs verwend. Het unieke aan Star Clippers is dat de filosofie van de reder om het echte zeilen in ere te houden zorgt voor een gelijkgestemdheid onder de gasten.

Op zoek naar winterzon en exotische landschappen? De Star Clipper (viermaster met 85 hutten) vaart dit jaar in Zuidoost-Azië, met cruisen tussen Phuket (Thailand) en Singapore. Nieuw zijn de Indonesische zeilcruises van volgende zomer, met uiteraard Bali.

Een andere optie om ons grijze land in de wintermaanden te ontvluchten is om koers te zetten naar de Caraïben. De Royal Clipper (vijfmaster met 114 hutten) zal tussen de mooiste eilanden zeilen, zoals Antigua, Saint Kitts, Bequia etc.. Er zijn ook cruises van twee weken met aanlopen in Aruba, Bonaire en Curaçao, of naar de Britse Maagdeneilanden.

De Star Flyer (viermaster met 85 hutten) biedt de unieke kans om Cuba en enkele eilanden in de buurt te ontdekken. Bij enkele reizen wordt koers gezet naar het Panamakanaal, Venezuela en Colombia.

Terwijl de Star Clipper in Azië blijft, steken de Royal Clipper en de Star Flyer in de lente onder zeil de Atlantische Oceaan over. Een lange reis voor de liefhebbers!

Beide schepen komen dan in de Middellandse Zee, met heerlijke cruises op het programma. Vanuit Venetië naar Kroatië en Montenegro. De Griekse Cycladen eilanden. Corsica en Sardinië. De Amalfi Kust. Kortom, het beste wat de Middellandse Zee te bieden heeft, en belangrijk: waar vaak de grote schepen niet komen.

Rederij Star Clippers heeft net een nieuwe brochure uitgebracht met het volledige cruiseprogramma.

Tip: wie een zomercruise boekt voor 31 januari kan van een flinke vroegboekkorting genieten. Er zijn ook zeer interessante voorwaarden voor kinderen tot 18 jaar.

Cruiseprijzen voor een 8 dagen cruise vanaf 2005,00 € per persoon op basis van een dubbel buitenkajuit in vol pension, categorie 5 in laag seizoen (exclusief vluchten, transferten, havenbelastingen, fooien en dranken).
Een waaier van watersporten wordt gratis aan de passagiers voorgesteld.

Inlichtingen en reservaties via uw reisagent. Star Clippers werkt samen met een paar tour operators die exclusieve cruise pakketten samenstellen inclusief vluchten en pre/post cruise hotelverblijf.

Breng een virtueel bezoek aan de schepen via www.starclippers.com

Star Clippers exploiteert drie van ’s werelds grootste zeilschepen. Passagiers ervaren aan boord de romantiek van het zeilen in een relaxte omgeving en met een hoog niveau van dienstverlening. De schepen hebben ruime teakhouten dekken, zwembaden, informele diners, een gezellige Tropical Bar aan dek en een comfortabele pianobar. De schepen zijn groot genoeg om 1e klas accommodatie te bieden en klein genoeg om intieme havens aan te doen die onbereikbaar zijn voor de grote cruiseschepen. De twee kleinere schepen, Star Flyer en Star Clipper, hebben per schip plaats voor 170 passagiers tegenover 74 bemanningsleden, de Royal Clipper heeft plek voor 227 mensen tegenover 106 bemanningsleden. Door het comfort, de activiteiten en de sfeer van een privé jacht, wordt Star Clippers gezien als een van de meest vooraanstaande specialisten in de cruisebranche.

Share.

About Author

Leave A Reply

*