donderdag, maart 4

Vreemde Kontinenten zorgt voor unieke service

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Download PDF

 

Reisorganisatie biedt reizen op maat aan

Ben je al langer van plan om er eens op uit te trekken naar een niet alledaagse bestemming zoals Peru, Nepal of Myanmar, maar houdt de praktische kant van de reis je tegen? Vreemde Kontinenten zorgt voor de oplossing door reizigers ‘reizen op maat’ aan te bieden.

Vreemde Kontinenten mag gerust als een van de pioniers in Vlaanderen beschouwd worden als het om verre reizen gaat. Al ruim 25 jaar loodst de organisatie reizigers naar de andere kant van de wereld. Ook beschikt Vreemde Kontinenten over een unieke service: de reizen op maat voor koppels, families of kleine gezelschappen.

Hoe gaat dat in zijn werk?

 

Een klein team van fervente reizigers luistert aandachtig naar je reiswensen en polst naar je interesses.- Op basis van dat gesprek, dokteren ze een reis op maat uit.

– Het team maakt daarbij gebruik van een uitgebreid netwerk van lokale correspondenten op heel wat bestemmingen.

De reizen zijn 100 procent uniek. Het is niet zo dat er verschillende delen van formules bij elkaar worden gestoken en gelden als een nieuwe formule. Neen, elke reis is een uniek project waaraan intensief gewerkt wordt bij Vreemde Kontinenten.

 

 

Hoeveel moet dat kosten?

Over de praktische kant moet je je dus geen zorgen meer maken, maar wat kost zo’n reis op maat nu eigenlijk? Dat hangt natuurlijk af van de bestemming en het persoonlijk eisenpakket, maar je zal er geenszins een fortuin aan uitgeven. Vreemde Kontinenten werkt namelijk met kleinschalige, lokale leveranciers. Zo kan de prijs schappelijk gehouden worden en krijg je een wel zeer unieke service.

Vreemde Kontinenten bestrijkt niet de hele wereld, maar is wel op heel wat plaatsen aanwezig. Zo speelt het de expertise uit van onder andere Peru-kenner Chris Aelbrecht, en zijn er ook specialisten voor reizen naar Nepal, Bhutan, Jordanië, India, Sri Lanka, Myanmar, Vietnam en Laos-Cambodja.

Ook voor een reis naar het Midden Oosten en de woestijnen van Noord-Afrika, kan je bij Vreemde Kontinenten terecht.

 

 

Meer info vindt u op
of 09/233.50.00

 

 

Share.

About Author

Leave A Reply

*