zondag, februari 17

Welzijn cruisevakanties met Star Clippers : nieuwe lichaamsverzorging en yoga sessies op zee

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Bij zonsopgang de dag starten met yoga op het teakhouten achterdek van een vijfmaster. Met fiere, bolle zeilen op weg naar een exclusieve bestemming.
Terug balans brengen in je leven, na een drukke periode.
Gezond eten, relaxen, en met volle teugen genieten van de zeelucht, en het zacht geruis van de zee.
Jezelf af en toe verwennen met een heerlijke massage of een huidverzorging.
Bij Star Clippers zit je goed. De rederij met drie majestueuze zeilschepen heeft een aantal themacruises uitgewerkt waarbij het welzijn centraal staat.
Met de Royal Clipper, het grootste zeilschip ter wereld, kan je in augustus en september enkele ‘gezonde’ cruises maken in de Middellandse Zee. Yogalessen en fitnessactiviteiten worden aan dek gegeven, wat met het weidse zeezicht een extra dimensie toevoegt.

De dagelijkse yoga sessies van de New Yorkse Paige Wellborn zijn fun, helend en inspirerend (en gratis). Ze begeleidt de volgende twee cruises:
Op 18 augustus vaar je in 7 nachten van Rome naar Cannes. Elke dag legt de Royal Clipper aan in de mooiste haventjes van de Corsica, Elba en Sardinië.
Op 25 augustus wordt terug koers gezet naar Rome, langs het Ile de Beauté en de Italiaanse eilanden, maar met andere havens. Een aangenaam idee om je cruise met een week te verlengen.
“Don’t just change your body, change your life!” Dat is de slogan van Jenny Schatzle die fitness en life coaching geeft tijdens de cruise van 22 september. Het vaargebied is de Franse Riviera (Cannes, St Tropez, Corsica en het Italiaanse Portofino).

Nieuw is het spa menu in de Captain Nemo Lounge, het gezondheids- en schoonheidscentrum met patrijspoorten met uniek zicht op de onderwaterwereld. doté de hublots permettant d’admirer les fonds marins. In samenwerking met het Franse cosmetica merk Evadesens werd een mooi aanbod van massages en lichaamsverzorging uitgewerkt, zowel voor hem als voor haar. Evadesens is een jong bedrijf uit de Elzas dat sterk gelooft in natuur en bio-producten ‘made in France’.
Een klassieke Zweedse massage, een Lomi Lomi of een Afrikaanse massage, gewoon omdat je het verdient! En mannen, waarom jezelf niet eens een tweede jeugd geven met de Maori huidreiniging?
De prijzen vallen goed mee. Voor een half uur ‘Express Facial’ betaal je slechts €40. Massages en behandelingen van een uur kosten €75 à 80. Een full body behandeling krijg je voor €150, fitness, sauna en haman zijn gratis.
De producten van Evadesens kan je ook aan boord kopen.
De thema cruises rond yoga en wellness zijn mogelijke vanaf 2.050€ per persoon (binnen cat. 6) of 2.165€ (buiten cat. 5) – excl. vluchten, transfers, havengelden en fooien.

www.starclippers.com

Share.

About Author

Leave A Reply

*