zaterdag, juli 20

Als Zwitserse perfectie en de kunst van het tatoeëren 1 worden…

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Dan krijg je een huwelijk dat garant staat voor iets heel bijzonder. En alsof deze perfectie die ‘Swisstattoomachine’ sowieso tot in het laatste detail vervult nog niet genoeg is, komen ze nu op de markt met een totaal nieuw product!

Foto 2UNCHAINED is het eerste Rotary tattoo toestel dat compleet op BATTERIJ werkt. Dus geen gedoe met stroom en kabels meer maar gewoon tatoeëren waar en wanneer je wil.

Als bijkomend voordeel zorgt de batterij gelijkstroom er ook nog voor dat de machine rustiger loopt als een klassieke stroombedreven machine. Daardoor haalt de UNCHAINED een nog grotere perfectie bij het zetten van een tattoo. Het toestel weegt slechts 140gram en is dus niet zwaarder (ondanks accu) als de klassieke apparaten die door kabel gevoed worden.

Er is binnen de tattoo industrie al langer vraag naar een onafhankelijke machine die niet aan netstroom gebonden is. Deze vraag is nu opgelost en dank zij de NiMh batterij (Nikkel-Metalhydrid accu) loopt de machine met de kracht die de artiest gewend is van de netgebonden machines. Deze accu machine loopt – afhankelijk van de manier van werken – 2 tot 8 uur op 1 batterij en in de verpakking zit een extra batterij. Uiteraard is er ook een eenheid bij om de batterijen op te laden, deze is voorzien van LED’s om de staat van laden aan te tonen.90-101.23A-SS

Zo staat er dus uiteindelijk altijd genoeg stroom ter beschikking om bv op een conventie de mooiste tattoos te zetten met deze draadloze machine!

www.swisstattoomachine.com produceert sinds 1998 opvallende en solide tattoo machines. Net zoals de Zwitserse horloges zijn deze tattoo machines een hoogstandje wat perfectie en detail betreft.

90-101.1DDe machines van deze fabrikant mogen dan in het hogere prijssegment liggen, je krijgt hier wel enorm veel voor terug: een klein, handig maar vooral precieze tool om jouw klant de best mogelijke tattoo te kunnen geven.

Swisstattoomachine levert naast Europa ook aan Azie, Amerika en Rusland en de firmaslogan ‘Work, don’t play‘ is dan ook treffend gekozen.

Met deze machine zal het kabelvrij tatoeëren snel zijn weg vinden naar de verschillende tattoo artiesten en zo de toekomst van het tatoeëren in een nieuwe richting sturen.

www.swisstattoomachine.com

LogoNeu

Share.

About Author

Leave A Reply

*